Δε δίνει τον Μάριν ο Ολυμπιακός

Αρνητικός στο ενδεχόμενο παραχώρησης του Μάρκο Μάριν εμφανίζεται ο Ολυμπιακός, καθώς ο Γερμανός υπολογίζεται για τη νέα αγωνιστική περίοδο.
16/04/2018 • 12:56
Ο Μάρκο Μάριν
  • shares
Αρνητικός στο ενδεχόμενο παραχώρησης του Μάρκο Μάριν εμφανίζεται ο Ολυμπιακός, καθώς ο Γερμανός υπολογίζεται για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Σάλκε ενδιαφέρθηκε για την απόκτηση του παίκτη τον περασμένο Ιανουάριο, με τους Πειραιώτες να ξεκαθαρίζουν πως δε σκοπεύουν να αφήσουν τον παίκτη να αποχωρήσει.

Τα ίδια δημοσιεύματα αναφέρουν πως η γερμανική ομάδα αναμένεται να επιστρέψει για την απόκτηση του Μάριν το προσεχές καλοκαίρι, με τους ιθύνοντες του Ολυμπιακού να ξεκαθαρίζουν πως δύσκολα θα τον αφήσουν να φύγει, καθώς υπολογίζεται από την τεχνική ηγεσία για τη νέα σεζόν. Ο Μάριν θα αποχωρήσει μόνο σε περίπτωση που οι Πειραιώτες δεχτούν κάποια εξαιρετική πρόταση. 
Γράψτε το σχόλιο σας...
22/04/2018 • 08:00

Με πείσμα κόντρα στη θεωρία, Νάπολι και Μπορντό!

Σαν τελικός είναι το ντέρμπι στο Τορίνο. Η Νάπολι θα κάνει τα πάντα για να μείνει το ενδιαφέρον σε ότι αφορά τον τίτλο. Με επιθετικό πνεύμα μπορεί να πάμε σε ένα θεαματικό ματς. Όπως δηλαδή μπορεί να γίνει και στο Μπορντό. Οι "Γιρονδίνοι" θα το παλέψουν, κι ότι βγει!

19/04/2018 • 14:05